NIEUW! de foodprooflijn van ADDINOL

d7be75e3e8

 

Sinds kort heeft ADDINOL een nieuwe productlijn opgericht, De foodprooflijn.

Deze productengroep is speciaal ontworpen om aan alle eisen van de voedsel, pharmaceutische en cosmetische industry te voldoen.

De nieuwe lijn van Addinol bedekt alle ISO VG varianten van 15 t/m 1000 en alle machines zoals bijvoorbeeld hydraulische systemen, generatoren en kettingen.

Lubricoat op TV!

Op 2 April is Lubricoat te zien geweest bij Ondernemend Nederland op RTL 7. Tijdens deze aflvering ging het om een test op een Biogasinstallatie met de nieuwe Motorolie van Addinol.

 

Addinol biogasmotorolie verviervoudigd standtijd

Op donderdag 9 Februari zijn wij langsgegaan met een taart op de waterschappen in IJsselstein. Dit om een bijzondere mijlpaal te gaan vieren.

biogasmotorolie

 

Op 16 Augustus 2016 is dit waterschap een pilot gestart met Addinol op de biogasmotor. Deze GE Jenbacher HPC-580-J2 heeft jaren gedraaid op een traditionele olie van één van de grote oliemaatschappijen.

Voor de start van de pilot werd de traditionele olie standaard elke 1000 uur ververst, tijdens de verversing werd een oliemonster genomen. Uit de analyse hiervan blijkt dat de olie rond de 900 uur al totaal uitgewerkt was. Bij de start van de pilot is gekozen om aan de slag te gaan met de Addinol MG 40 Extra Plus. Deze betrouwbare olie wordt in Europa al in honderden motoren gebruikt.

Tijdens de pilot is er afgesproken dat elke 250 uur een oliemonster wordt genomen, dit oliemonster werd beoordeeld door de onafhankelijke instantie Oelcheck. De uitslag hiervan wordt daarna door de specialisten van Addinol bekeken en vergeleken met de fabriekseisen van de motor.

Conclusie het verbeteren van uw rendement op de biogasmotor is mogelijk door alleen de olie te vervangen. na ruim 4000 uur is de Addinol MG 40 Extra Plus nog steeds niet ververst. Met deze verviervoudiging van de standtijd worden niet alleen duizenden liters olie op jaarbasis bespaard, maar word er ook een besparing van ruim € 17.000 verwacht op deze motor alleen.

Opening Webshop

Na al die jaren is het dan eindelijk zover Lubricoat opent zijn eigen Webshop. De afgelopen jaren is Lubricoat vooral bezig geweest in de industriële sector. Zo hebben wij klanten zitten in alle verschillende sectoren van de industrie en zijn we nu op het punt aangekomen dat wij ook voor de consument wat gaan betekenen.

Hier is de Webshop te bereiken.

De webshop zal zich vooral gaan richten op Auto's, Vrachtwagen en Motorfietsen. Mocht u opzoek zijn naar een product wat niet op de webshop te vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zoeken wij voor u een passen product uit.

7% Brandstofbesparing met Addinol

Vorig jaar heeft Addinol een speciale motorolie ontwikkeld voor binnenvaartmotoren: de Addinol Ecocraft 4015. Het Duitse kwaliteitsmerk is nog niet zo bekend in deze bedrijfstak, maar daar gaat snel verandering in komen, voorspelt Bert Schenk. Doordat deze motorolie is geformuleerd volgens de allerhoogste eisen in samenwerking met de motorenleveranciers zorgt hij ook nog voor brandstofbesparing.

Lees het gehele artikel hier: http://www.binnenvaartkrant.nl/wp-content/uploads/2016/01/krant_201614-thema.pdf

Nieuws

  Sinds kort heeft ADDINOL een nieuwe productlijn opgericht, De foodprooflijn. Deze productengroep is speciaal ontworpen om aan alle eisen van de voedsel, pharmaceutische en cosmetische...
Op 2 April is Lubricoat te zien geweest bij Ondernemend Nederland op RTL 7. Tijdens deze aflvering ging het om een test op een Biogasinstallatie met de nieuwe Motorolie van Addinol.  
Op donderdag 9 Februari zijn wij langsgegaan met een taart op de waterschappen in IJsselstein. Dit om een bijzondere mijlpaal te gaan vieren.   Op 16 Augustus 2016 is dit waterschap een pilot...