Marine

ADDINOL EcoCraft 4015

Sinds enige tijd is ADDINOL ook actief geworden in de offshore, visserij en binnenvaart. Met de ADDINOL EcoCraft 4015 zorgt Lubricoat voor verandering in deze industrie. Door het gebruik van deze motorolie blijven scheepsmotoren schoon en verbruiken deze minder olie. 

Momenteel zijn er al veschillende schepen overgestapt op ADDINOL en allemaal met succes. Dit product dankt zijn succes aan nieuwe nanotechnologie wat is toegevoegd aan de olie. Dit additief zit verwerkt in de olie en zorgt voor een verbeterde smering met minder weerstand.

Groen varen

Door de voordelen van de ADDINOL EcoCraft 4015 wordt uw schip een stuk milue vriendelijker. Mede door het verminderen van uitstoot en olieverbruik draagt dit product bij aan een betere wereld.

Lubricoat biedt een uitgebreid assortiment aan smeermiddelen voor de offshore, visserij en binnenvaart.

Toepassingen voor de maritieme sector:tx68

- Addinol Ecocraft Nano Motorolie (Download hier de brochure)

- Addinol HV Ecofluid 46, Hydraulische olie

- LC Dratag EP 0, EP 2 smeervet, zeer goed zee-waterbestendig

- LC Dratag EP 0 Fluid speciaal voor staalkabels en open tandwielen

 Addinol Ecocraft en Addinol Ecocargo nano motorolien

Deze motorolien zijn te verkrijgen in een Single grade 40 met verschillende TBN en een volsyntheet 10W40. Bij gebruik van de Addinol Nano Motorolie is gemiddeld 4% brandstofbesparing te verwachten. Uitgebreide proefstandtests volgens testprotocollen van de motorenleveranciers hebben zelf meer besparing bewezen!

De nieuwe Addinol Nanomotorolie geeft ook een uitstekende bescherming tegen slijtage bij lage toerentallen en zware belasting door bijvoorbeeld een grotere schroef.

ADDINOL in de binnenvaartkrant

Addinol is ook voorbereid op de toekomst met een hele serie motorolie voor gasmotoren die reeds jarenlang gebruikt worden in industriele aardgas en biogasmotoren.

Vorig jaar heeft Addinol een speciale motorolie ontwikkeld voor binnenvaartmotoren: de Addinol Ecocraft 4015. Het Duitse kwaliteitsmerk is nog niet zo bekend in deze bedrijfstak, maar daar gaat snel verandering in komen, voorspelt Bert Schenk. Doordat deze motorolie is geformuleerd volgens de allerhoogste eisen in samenwerking met de motorenleveranciers zorgt hij ook nog voor brandstofbesparing.

Lees het gehele artikel hier: http://www.binnenvaartkrant.nl/wp-content/uploads/2016/01/krant_201614-thema.pdf

Wij kunnen u helpen met de volgende problemen:

- Slijtage

- Vermindering van uitstoot

- Brandstofbesparing

- Langere standtijd

 LDA

Ons brandstof additief is speciaal ontworpen voor het reinigen en beschermen van motoren. De LDA zorgt ervoor dat de diesel uit de injectoren fijner verstoven wordt in de verbrandingskamer.

Hierdoor is een schonere verbranding mogelijk en blijven door de reinigende eigenschappen van de LDA de verstuivers veel langer schoon.

Voor meer indormatie kunt u onze presentatie over Marine bekijken.

Marine presentatie

 

 

 

 

 

 -

-

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Nano-motorolie werkt uitstekend in combinatie met de MicFill filtersystemen van DBH.

logo-dbh          

  

 

 

 

 

Nieuws

Als enige importeur van Addinol Lube Oil GMBH in de Beneluxis Lubricoat de leverancier van een nieuwe hightechdieselmotorolie. Niet alleen zorgt deze motorolie voor eenschonere motor, maar...
ADDINOL levert alle motor- en boegschroefoliën voor de SCALD Met 8, 12cilinderdieselmotoren ( 4 MTU motoren en 4 Mitsubishi motoren) en 4 ZF boegschroeven op elke hoek van het schip valt er veel te...
Wij zijn dit jaar aanweizg op de Openscheepvaartdagen in Antwerpen. Wij zijn 23, 24 en 25 Maart te vinden op Standnummer 202.